Campanie cu injuraturi... la Navodari

Distribuie pagina

Iti place articolul?

Paradoxal sau nu, desi la nivel national se iubesc de nu se vad, la nivel local dragostea USL-ista nu e asa cum pare. Dovada este campania electorala ce se desfasoara in aceasta perioada la Navodari, acolo unde actualul primar, Nicolae Matei, ce candideaza pentru un nou mandat din partea PSD are ca principal contracandidat un PNL-ist aparut din neant, cu un nume la fel de greu de rostit ca si sansele sale reale de a castiga, IURIN PANCENCO.

Dar ca sa ii invatam numele cu usurinta avem la dispozitie toate autobuzele lui Tucan, ce circula pe ruta Navodari - Mamaia-Constanta. Si ca tot mi-am adus aminte de Tucan, cel care acum patru ani vroia sa fie primar din partea PNL, stau si ma gandesc ca in perioadele in care la CTV se facea campanie electorala si la alte partide in afara de PSD, de multe ori l-am urmarit pe domnul Tucan si va recunosc ca reusise sa ma convinga.

Pe domnul Iurin l-am vazut invitat la Realitatea TV Dobrogea si sincer mi-a lasat o impresie mai mult decat proasta, lasand impresia ca nu stie ce vrea, cu ce se mananca administratia, si ca are niste proiecte preluate de la altii si are nevoie de ajutor in a putea transmite ce doreste sa spuna.

Cu toate astea trebuie sa ii acord un premiu lui Iurin, acela de a fi primul non PSD-ist ce este intens promovat la Neptun si pe Telegraf. Cam cat de frustrant sa fi PSD-ist si sa vezi ca in loc sa fi sustinut de propriul partid e promovat un contracandidat.


Pe Iurin insa nu il iubeste nimeni, in lupta pentru primaria din Navodari se mai afla si fostul primar Tudorel Calapod, dar si nume care pentru multi nu inseamna nimic. Si pentru ca totul se face din primul tur cu siguranta simpatizantii de partide au avut grija sa transmita si un mesaj candidsatului PNL-ist.

Sediul de partid din Navodari situat pe strada Marii a fost pictat de unele persoana ce nu prea il au la inima, tinand sa ii transmita si un mesaj nu prea frumos.

S-AR PUTEA SA VA PLACA :

PUB


PUB