Sageata se da la o parte...

Distribuie pagina

Iti place articolul?

Invitat in emisiunea "Povestile orasului meu" de la Radio Sky si preluata de Litoral TV, primarul orasului Navodari, Nicolae Matei, s-a aratat suparat de faptul ca echipa de fotbal Sageata Navodari a iesit din lupta pentru promovarea in primul esalon fotbalistic.

Aflata la inceputul returului de campionat in stare de desfiintare, cu datorii de peste 400.000 de euro, Sageata Navodari a primit sprijin din partea administratiei locale din Navodari pentru a putea continua. Din pacate situatia financiara, schimbarea antrenorului si revenirea lui Aurel Sunda pe banca tehnica au facut ca situatia la club sa nu fie prea roz.

Cu doua etape inainte de final Sageata pastreaza doar sanse matematice la promovare, cu conditia sa castige ultimele doua meciuri din campionat iar principalele contracandidate sa piarda, lucru ce pare greu de crezut. In aceste conditii, primarul Nicolae Matei a declarat ca ar prefera ca macar o echipa dobrogeana sa evolueze in Liga 1 si ca se gandeste sa lase echipa lui Gheorge Hagi sa castige meciul cu Sageata, programat in ultima etapa pe stadionul din Ovidiu.

Rezultatele si clasamentul Ligii a II-a le gasiti aici.

S-AR PUTEA SA VA PLACA :

PUB


PUB