A fost odata apa.. de la RAJA

Distribuie pagina

Iti place articolul?

Dupa potopul de sambata ce s-a abatut asupra judetului Constanta, o parte din locuitori, mai ghiniosti de fel, s-au trezit pe langa pagubele provocate de suvoaie, si cu apa taiata. Paradoxal, de la atata apa, am ramas fara apa....la robinete.

De vina ar fi o avarie la o conducta magistrala situata la Ovidiu, intr-o zona in care se construieste de zor pentru Soseaua de Centura a Constantei ce va face legatura cu Autostrada Soarelui. Ce-i drept, nu e prima data cand aceeasi conducta da batai de cap, si am fost intelegatori ca a fost vorba de o calamitate.

Dar sa stai patru zile fara apa potabila devine frustrant, mai ales cand aflii ca timp de doua zile cele mai operative si eficiente echipe de interventie ale SC RAJA SA, cea mai performanta societate de distributie a apei potabile din sud-estul Europei (), au lucrat degeaba, pentru ca celebra conducta magistrala s-a stricat din nou, si mai trebuie sa stai fara apa inca vreo doua zile, fara ca societatea de distributie a apei sa dea macar un termen de rezolvare.

Astfel, aproximativ 50.000 de locuitori din localitatile Lumina, Navodari, Corbu si zona industriala Cap Midia au de suferit din cauza lipsei unor investitii serioase, intr-o retea invechita si nu supraevaluata, cum reiese din prezentarea de pe site-ul oficial al celor de la RAJA.

Imagini cu oameni din Navodari care isi procura apa de la cisterne ne duc cu gandul la perioade de criza.
Prelungirea perioadei in care populatia nu are apa potabila, a aprins spiritele la Navodari, mai ales ca ne aflam in plina campanie electorala, unde primarul Nicolae Matei a declarat stare de situatie de urgenta.

S-AR PUTEA SA VA PLACA :

PUB


PUB