Viitorul Constanta continua campania de transferuri

Distribuie pagina

Iti place articolul?

Golgheterul Ligii a II-a, Cristian Cristea, s-a transferat la Viitorul Constanţa. După rezilierea contractului cu FC Snagov, atacantul a semnat un contract pe o perioadă de doi ani şi jumătate cu liderul Seriei I.
Marcator a 12 goluri în turul campionatului la FC Snagov, toate din acţiune, Cristea s-a înţeles cu echipa constănţeană şi speră ca în următoarea perioadă să răsplătească încrederea care i-a fost acordată de echipa lui Gheorghe Hagi.

Jucătorul în vârstă de 23 de ani parcurge în acest moment un program strict de recuperare după operaţia suferită la genunchiul drept în această pauză de iarnă. Revenirea la alergări a lui Cristea este aşteptată pentru începutul lunii martie.

Transferul vine dupa ce conducerea Viitorul Constanta a facut un transfer surpriza, l-au adus la malul marii pe fostul stelist Nicolae Dica.


Alături de Liviu Ştefan şi Alexandru Iacob, Nicolae Dică este una dintre cele trei achiziţii ale liderului Seriei I din Liga a II-a, FC Viitorul Constanţa. După doar o săptămână petrecută alături de noii săi colegi, Nicolae Dică s-a acomodat rapid în colectivul noii sale echipe.
"Am avut parte de o primire bună. M-am acomodat repede mai ales că aici mi-am reîntâlnit câţiva din foştii colegi de la Steaua", a afirmat Dică făcând referire la Cristocea, Ninu, Simion, Onicaş, Rusu, Lazăr şi Albu.

Pe langa campania de cooptare de noi jucatori, conducerea Viitorului a imprumutat mai multi jucatori la echipa dobrogeana, Callatis Mangalia. Este vorba despre atacanţii Andrei Sin (20 ani) şi Robert Lupu (21 ani), care au evoluat în turul campionatului la CS Otopeni , de fundaşul Florin Nazîru, mijlocaşul Radu Cureteu şi atacantul Nicolae Hertu.

S-AR PUTEA SA VA PLACA :

PUB


PUB