S-a lansat Litoral TV, o noua televiziune in peisajul Constantean

Distribuie pagina

Iti place articolul?

Incepand cu data de 21 ianuarie 2011, constantenii au la dispozitie un nou post de televiziune generalist. Litoral TV va difuza un program generalist, timp de 16 ore pe zi. Grila postului va cuprinde programe de informare - 51,8%, programe educative, culturale şi religioase - 12,67%, filme documentare - 7,73%, programe de divertisment - 16,25% şi publicitate şi teleshopping - 20%..


Postul va difuza un program producţie proprie - 77,4% şi producţii audiovizuale ale altor producători (de la Radio Sky Constanţa) - 22,6%.

Grila Litoral TV acoperă toată gama de emisiuni. Cea mai mare pondere o vor avea emisiunile informative, există trei jurnale de ştiri în fiecare zi, iar jurnalul principal (difuzat între orele 20.00 - 21.00) va fi urmat în fiecare seară de un talk - show, în care se vor dezbate subiectele arzătoare ale zilei.

Desi emite din Navodari, postul de televiziune este adresat tuturor constantenilor. Canalul este preluat de firmele de cablu CANAL S, reteaua RDS si in curand si de UPC.

S-AR PUTEA SA VA PLACA :

PUB


PUB