Acuzatii de blat la meciul Callatis - Farul

Distribuie pagina

Iti place articolul?

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ion Crăciunescu, a dezvăluit un caz petrecut duminica trecută la partida Callatis Mangalia - Farul Constanţa, din etapa a XIV-a a Ligii a II-a, Seria I, scor 4-0. Arbitrul întâlniri, Ciprian Amarandei, i-a spus că, la finalul meciului, a primit în vestiar plicul cu baremul, iar în interior erau mai mulţi bani decât ar fi trebuit. La fel a păţit şi unul dintre asistenţi.
"Arbitrul Ciprian Amarandei mi-a spus că la finalul meciului a primit în vestiar plicul cu baremul, iar când a numărat banii, erau cu 500 de lei mai mult. Şi unul dintre asistenţi a găsit bani în plus, iar amândoi au înapoiat banii", a declarat Ion Crăciunescu la emisiunea Fotbal Club de la DigiSport.

Şeful CCA este convins că la mijloc nu a fost vorba de o greşeală. "Nu cred că a fost vorba despre vreo greşeală, deoarece delegatul echipei i-a spus: «Bagă banii acolo, lasă, că aşa e bine!»", a mai afirmat Ion Crăciunescu.

Preşedintele executiv al FC Farul, Marcel Lică, a declarat, legat de afirmaţia făcută de Ion Crăciunescu, preşedintele CCA, că este convins de faptul că la mijloc este vorba de o greşeală.

"Cu siguranţă, e vorba de o greşeală! Astfel de erori pleacă de la Contabilitate", a spus Lică pentru Cuget Liber.

 Preşedintele clubului Callatis Mangalia, Neculai Tănasă, a ţinut să facă lumină în cazul declaraţiei lui Ion Crăciunescu cum că arbitrul Ciprian Amarandei ar fi găsit mai mulţi bani în plicul cu baremul de arbitraj. Oficialul Mangaliei spune că totul se datorează unei greşeli a contabilului. Tănasă are şi un apel pentru preşedintele CCA.
"A fost o nesincronizare. Contabilul a numărat ceva în plus, cum de altfel s-a întâmplat să fie şi în minus la alte meciuri. Aşa este când lucrezi cu bani "cash".
Fac un apel la preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ion Crăciunescu, să se lucreze cu ordine de plată, ca să nu fie niciun fel de problemă şi să fie sigur sistemul. Este o mare greşeală să se creadă că noi am vrut să dăm mită 500 de lei.
În rest, aşteptăm sâmbătă prima victorie în deplasare din acest campionat pentru a avea o iarnă mai liniştită" a declarat preşedintele Callatisului, Neculai Tănasă.

S-AR PUTEA SA VA PLACA :

PUB


PUB