Viitorul Constanta merge in 16-imile Cupei Romaniei

Distribuie pagina

Iti place articolul?

Dupa ce a dispus in faza anterioara a competitiei de Farul Constanta, elevii lui Gheorghe Hagi au efectuat deplasarea pe terenul   celor de la Callatis Mangalia.

Gazdele au inceput in forta patida reusind sa deschida scorul dupa doar 4 minute de joc, Ştefan Iordache transformand cu siguranţă o lovitură de pedeapsă. Aflat la debut pentru Viitorul, Vişan Creţu a preluat in minutul 12 o minge la marginea careului şi şutează spectaculos în vinclul porţii lui Dragne. Emotiile au tinut pana in minutul 83 cand Cristocea i-a pasat ideal lui Alexandru LAZĂR, care, rămas singur cu Dragne, a înscris cu un şut plasat. Desi se vedeau calificati mai departe, in minutul 89 Ibrahim Camara, aduce egalarea cu o lovitură de cap ducand meciul in prelungiri.

Golul calificarii a venit insa in minutul 112 prin Turcu care a prins un şut înşelător de la marginea careului iar Viitorul Constanta merge in turul urmator al Cupei Romaniei.

Callatis: Dragne - I. Florea, L. Floricel, R. Damian, R. Miron - C. Bardu, Bolat, Cojenel, Sofronie, Şt. Iordache, Ad. Crăciun
Rezerve: Neagu, Ciortea, Ungureanu, Tudosă, Kamara, Calagi, Huzuneanu
Antrenor: Marin Barbu

Viitorul: Bolboaşă - Turcu, Bejan, Larie, Vajou, V. Creţu. Păcuraru, Călinţaru, Pantelie, V. Simion, Benzar
Rezerve: Costea, Albu, Lazăr, Cristocea, Chiţu, Cureteu
Antrenor: Cătălin ANGHEL

S-AR PUTEA SA VA PLACA :

PUB


PUB