Farul da piept cu Viitorul lui Hagi in etapa a doua a ligii secunde

Distribuie pagina

Iti place articolul?

Maine de la ora 19.30 pe stadionul Farul din Constanta are loc derbyul local dintre formatia locala Farul si echipa lui Gheorghe Hagi, Viitorul Constanta. Cele doua echipe s-au mai intalnit si in sezonul trecut de campionat, asa ca pentru nici una dintre ele batalia nu va fi usoara.

Desi au inceput bine campionatul cele doua echipe raman cu capul pe umeri si trateaza cu seriozitate intalnirea de vineri seara.

„Meciul de vineri se anunţă unul greu, împotriva unei echipe cu o tradiţie foarte mare. Noi suntem profesionişti şi ştim ce înseamnă să joci împotriva Farului, formaţie care, în prima etapă, a scos un punct la Bacău. Viitorul abordează fiecare meci la victorie, pe noi ne interesează cele trei puncte. Aspectul mental este important, mai ales că ne dorim promovarea. Nu trebuie să ne propunem un egal în partida de vineri, fiindcă, în asemenea situaţii, rişti să nu te alegi cu nimic. La ora meciului, vom da totul pentru victorie”, a declarat tehnicianul, în conferinţa de presă de ieri, de la Hotel Iaki.

S-AR PUTEA SA VA PLACA :

PUB


PUB